T: +381 (0) 11 26 41 055 F: +381 (0) 11 26 41 057

Projekat Catena Mundi

 

 

SEEI је sa timom svojih stručnjaka idejni tvorac projekta “Catena Mundi”, čiji je  osnovni cilj da promoviše energetski efikasne turističke projekte, nacionalne i evropske arhitektonske i kulturne vrednosti, način života i nasleđe evropskih zemalja  i nacionalno nasleđe, kao i međunarodne standarde i preduzeća u sektoru energetske efikasnosti.

 

Turistički kompleks „Catena Mundi“  će biti izgrađen na površini od 38 ha kod Topole (5km), u srcu regiona „Šumadija“, na samo 40 minuta vožnje od Beograda. U blizini Topole nalazi se i nekoliko gradova – Kragujevac – 42 km – Gornji Milanovac – 40 km i Aranđelovac – 12km.

 

Prema Master planu turistički kompleks će sadržati 4 celine:

  • Hotel 5*
  • Termalnu Wellness banju
  • Energetski paviljon
  • EU village

 

Projekat „Catena Mundi“, Topola, je prvi primer projekta u Srbiji i regionu, koji u potpunosti uvažava standarde energetske efikasnosti i zaštite životne sredine, koji su danas preduslov dugoročne ekonomske održivosti svakog turističkog kompleksa. Moderan dizajn, inspirisan jedinstvenom lepotom prirodnog okruženja. Lepota i snaga ove lokacije omogućiće nam stvaranje jedinstvenog doživljaja a, u skladu s duhom i tradicijom Topole. Pružićemo neponovljivo iskustvo boravka, visok kvalitet usluge, rekreativne mogućnosti i uživanje u kulturnim i prirodnim dobrima.

 

Razvojem turističkog kompleksa „Catena Mundi“ s mnogobrojnim pratećim kapacitetima stvara se novi, konkurentni turistički proizvod koji garantuje ekskluzivnost, visoku potrošnju, revitalizaciju ruralnih područja i maksimalno produženje turističke sezone.

 

Projekat će obogatiti sadašnju   ponudu turistima Centralne Srbije i turističku ponudu Topole, golf-terenima i raznolikim sportsko-rekreativnim sadržajima, kvalitetnom ugostiteljskom, zabavnom  i shopping-ponudom i kvalitetnim smeštajnim objektima najvišeg standarda.

 

Studija slučaja


 

Catena Mundi - Download PDF